evasevighet

Diagnos "bröstcancer". Härifrån till evigheten med glädje, sorg, smärta och humor.

Livets goda

Kategori:

Nyfärgad softas det i väntan på desserten. Sista behandlingsdagen inleddes med hotellfrukost och avslutas med trerätters:) Mumma!
Kramen

Dan före dan före dan

Kategori:

Ja, faktiskt! Dan som i sista strålningsdan, som i sista behandlingsdan. Sedan lämnas jag åt mitt öde, ensam utan sjukvårdens planerade kontroller ända till sommaren, då första återbesöket är inplanerat. Nästan lite ruggigt, men givetvis helt underbart. Jag har tagit mig igenom denna pärs och jag vill banne mig inte veta av något mer av den här sjukdomen. De första tre åren är de mest kritiska. En och annan tanke och tumme där, tack! Tack för den!
Senaste tiden har innehållit möten som givit mig massor av energi. Glöggfesten i Aneboda var naturligtvis pigg och glad ;) och hotellets värdar generösa som vanligt. Lunch hos finaste V gav näring både till kropp och själ. Besök av alla nära och kära kollegor påminde om lyckan att ha en arbetsplats att trivas på och sist men inte minst latte med vännen-man-kan-prata-om-allt-med, som alltid visar vad sann vänskap är. Tack alla!
Kramen och sköt om er!

Det tuffar på

Kategori:

Oj,oj, oj - time flies! Det går åt rätt håll och livet känns lättare minsann. Hela tolv av tjugofem strålbehandlingar är avklarade och venporten opererades bort igår. Hurra! Cytostatikakapitlet är definitivt över! Bara tretton strålningar kvar innan jag helt kan säga tack och goodbye till den här resan. Jag kommer att vara sjukskriven hela januari för att få möjlighet att själv reparera kropp och själ, som sannerligen blivit tilltufsade rejält. En vecka kommer jag att skickas på rehab, det ni! They say I have to go to rehab and I say yes,yes, yes... Hupps, nu ringde kvinnan Siv från Spenshult. Det blir rehab vecka tre :). Märkligt, mycket märkligt.
Nu när kroppen börjar fungera som en kropp igen ska jag så sakteliga ta tag i träningen igen. Först promenader, längre och längre, snabbare och snabbare, bygga upp lite styrka igen, sedan lite löpning och gruppträning. Längtar efter att lätt flyga över step-brädan med ett leende på läpparna. Kapitlet upptrappning har börjat. Wihaa.
Sköt om er!

Kramen